A fogorvos válaszol

Panoráma röntgen

S. Aliz

Kedves Doktor Úr/Nő!

Édesanyám szeretne felső koronát készíttetni. Elég régi ami most van neki felhelyezve,kb. 15 éves és cserére szorul. Akihez elment, nem akarta leszedni neki, panoráma röntgent kér tőle. De édesanyám 2 -3 hónapja csináltatott ilyen röntgent és úgy tudom, hogy ilyen sűrűn nem lehet csináltatni, mert nagyon káros az egészségre nézve. Viszont nagyon erősködik az orvos. Ön mit gondol? Csináltassa meg újra, vagy keressen másik fogorvost, aki elfogadja a pár hónapos röntgent.

Válasz

Kedves Kérdező!

Alapvetően elfogadjuk a fél éven belüli, maximum egy éves panoráma röntgen felvételt.

Abban az esetben viszont, ha annak minősége nem megfelelő, szükség lehet újabb felvételre. Mivel nem láttam a kérdéses felvételt, illetve nincs arról információm, hogy kezelőorvosa miért szeretne újabb röntgent, sajnos többet nem tudok mondani Önnek.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk