A fogorvos válaszol

panoráma röntgen

B. B

Tisztelt Uniklinik!

Bölcsességfog problémám miatt elsőként panoráma röntgenre lenne szükség Önöknél. Viszont pár évvel ezelőtt volt egy meningeoma műtétem és egy panoráma rtg jelentős mértékben növelné esetemben a recidíva esélyét.
Milyen másik alternatíva lenne Önöknél, ami esetemben kiváltaná a panoráma rtg-t, viszont kezelni tudnák a bölcsességfogaimat? Köszönöm szépen válaszukat!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A meningeoma műtétet végző és azóta ezt kontrolláló orvos írásos véleményét lenne a legcélszerűbb kikérni, hogy milyen képalkotó eljárás végezhető az Ön esetében. Ezt követően lehet továbblépni. Köszönettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk