Img szakorvosi konzultáció fogorvosi konzultáció

Fogászati és szakorvosi konzultáció

Minden sikeres fogászati kezelés előtt szükséges, hogy kezelőorvos teljes körű képet kapjon a páciens fogászati státuszáról. A szép, ápolt és egészséges fogsor megőrzése érdekében a  szűrővizsgálat elengedhetetlen. Ezért javasoljuk minden páciensünknek, hogy ne feledkezzen meg az éves fogászati szűrővizsgálatról.

Fogászati és szakorvosi konzultáció

A konzultáció során fogorvosával megbeszélik fogászati panaszait, problémáit. Ennek részeként a fogszakorvos szájvizsgálatot végez. A kezelési terv felállításához 6 hónapnál nem régebbi digitális röntgenfelvételre is szüksége van, illetve ha kell, más területek specialistáit is bevonja a konzultációba.

Általános fogászati konzultáció, szájvizsgálat, kezelési terv (tartalmazza a panoráma röntgent is)

Az általános fogászati konzultáció tartalmaz egy panorámaröntgen felvételt, szájvizsgálatot (kariológiai, parodontológiai és stomatoonkológiai szűrést), valamint egy kezelési tervet.

17 500 Ft
Éves kontroll, panorámaröntgen felvétellel, teljes körű szűrővizsgálattal

Az éves kontroll, hasonlóan az általános fogászati konzultációhoz, tartalmaz egy panorámaröntgen felvételt, teljes körű szájvizsgálatot (kariológiai, parodontológiai és stomatoonkológiai szűrést), valamint ha szükséges egy kezelési tervet.

17 500 Ft
Fogászati góckutatás röntgennel, klinikai vizsgálattal szakvéleménnyel

A fogászati góckutatás célja, hogy a szájüregben vagy a csontállományában keletkezett, akár régóta fennálló, krónikus gyulladást, mely a szervezet egyéb pontjain is gyulladást okozhat, megtalálja a szakorvos.

20 000 FT
Szakorvosi konzultáció (szájsebészet, parodontológia, endodoncia), röntgen nélkül

A szakorvosi konzultáció során a páciens egy szakirányra specializálódott szakorvossal konzultál. Ekkor már az általános anamnézis felvétele és gyakran a fogászati anamnézis felvétele is megtörtént. A szakember ismeri a hozzá forduló páciens kórelőzményét és esetleges korábbi betegségeit, illetve fogászati státusát – tehát most egy részletesebb szájüregi vizsgálat következik.

15 000 Ft
MAXILLOFACIALIS SZÁJSEBÉSZETI KONZULTÁCIÓ (panoráma röntgen felvételt tartalmazza)

A maxillofaciális szájsebészet egy speciális sebészi szakterület, mely az arc lágyrészeinek és az arckoponyának, valamint a szájüreg kóros elváltozásainak sebészi ellátásával foglalkozik.

30 000 Ft - 40 000 Ft
Fogszabályozó szakorvosi konzultáció röntgen nélkül

A fogszabályozás során a szakorvos egy fogszabályozó készülék segítségével képes helyreállítani a deformitásokat, harapási rendellenességeket, illetve a fogsor esztétikai és funkcionális szerepét is.

18 000 Ft
Endodonciai kontroll kisröntgen felvétellel
10 000 FT