40 felett

A szép mosoly is öltöztet!

A szép mosoly is öltöztet

40 felett jobban kell ügyelnünk a megjelenésünkre, hiszen az apró részletek hangsúlyosabbá válnak. Elegánsabb és jól ápoltabb lesz a kisugárzásunk, és sok évvel fiatalabb hatást érhetünk el – vagy éppen öregebbnek látszhatunk. Az ápolt, szép fogsor pont ilyen fontos részlet. Mit tehetünk, hogy szebbek legyenek fogaink?

A legfontosabb szabály, hogy ügyeljünk fogaink, ínyünk egészségére. Sajnos az idő előrehaladtával ínyünk lassacskán visszahúzódik, a fogzománc elvékonyodik, az állkapocs csontszövete is hanyatlásnak indulhat. Írtunk már arról, hogyan veheti fel a harcot az idő vasfoga ellen, most pedig a mosolyát megszépítő trükköket szedtük egy csokorba.

 

A szabályos fogsor vonzóbbá teszi megjelenését

A fogszabályozás esztétikai és egészségügyi kérdés, mivel a szabályos fogsor egyben a legegészségesebb is. Ezért érdemes minél hamarabb belevágni, akár azért, hogy „kisimítsa” a kuszaságokat, akár azért, mert fogorvosa valamilyen fogászati probléma miatt ezt tanácsolja.

40 felett sem kell lemondani a szabályos fogsorról. Minél idősebbek vagyunk, annál lassabban zajlanak le azok az élettani folyamatok, amelyek a fogszabályozáshoz szükségesek – de lezajlanak.

A megújult, szép fogsorral pedig bátran mosolyoghat!

 

A tavaszi megújulás jegyében vágjon bele egy fogfehérítésbe!

A rendelőben végzett, professzionális Opalescence Boost egy ülésben, az otthoni fogfehérítés 1-2 hét alatt varázsol ragyogóan szép fogakat. A kezelés során a fog saját szennyeződéseit távolítjuk el, hogy a végére fogai visszanyerjék saját eredeti színüket – vagyis nem festjük meg a fogat, hogy világosabb legyen.

 

Egy csillogó fogékszer ragyogóbbá teszi mosolyát

A csiszolt üvegből vagy drágakőből készült kövecske szépen csillan meg beszéd vagy mosoly közben. Sokan attól tartanak, hogy a kezelés során megsérül a fogzománc – de erről szó sincs! A gyönyörű kövecskét ragasztásos eljárással rögzítjük, és ha megunta, nyom nélkül el is távolítható.

 

Egy fogkő-eltávolítás szebbé és egészségesebbé teszi fogsorát

A fogkő igen káros jelenség, amelytől érdemes minél hamarabb megszabadulnia. Bár a fogkő lehet fehér színű is, sokszor azonban igen csúnya, sárgás vagy barnás elszínezősként jelentkezik a fogakon. A sárgás-barnás fogsor igencsak elcsúfíthatja a fogakat, és ráadásul sok fogászati probléma forrása is lehet: a fogszuvasodást, ínygyulladást okozó baktériumok előszeretettel telepednek meg a fogkőben. Még egy lesújtó hír: a fogkő a leggyakoribb oka a kellemetlen leheletnek. Szabaduljon meg tőle minél hamarabb, hogy fogai szebben ragyogjanak, és megőrizze egészségüket!

Az eljárás fájdalommentes, ám egyéni érzékenység esetén érzéstelenítés kérhető. A kezelés végére sok páciensünk szerint gyakorlatilag „kifehérednek” a fogai, és nyelvükkel is érzik, hogy megszabadultak egy felesleges – és ártalmas – rétegtől. Így tehát minden okuk megvan arra, hogy egész nap jókedvűen mosolyogjanak!

 

Vegye igénybe mosolya megszépítéséhez a mosolytervezést!

páciens_15.jpg#asset:32733

Ennek a kezelésnek az a nagy előnye, hogy előre láthatja, milyen lesz a kezelés végére a mosolya. A szakorvos ugyanis megtervezi, milyen kezelések szükségesek a megújult mosolyhoz – ez számos eljárást magában foglalhat a porcelán héjaktól a porcelánkoronák alkalmazását át az ínykorrekcióig  -, majd elkészül egy fogsormakett, amelyet felpróbálhat. Így már előre láthatja, mennyire szép lesz a végeredmény!

Érdekli a mosolytervezés? Kérjen időpontot tőlünk.

 

Kiemelt cikkek