A rendelőről

Specialitásunk: a specialisták csapata

 specialistaink

Fogászatunk specialitásai között első helyen említenénk specialistáinkat.

Mert az Uniklinik fogászat elsősorban abban erős, hogy itt egy helyen megtalálhatja minden fogászati terület specialistáját. Az általános fogászatnak, dentálhigiéniának, szájsebészetnekparodontológiának, endodonciának, implantológiának, fogpótlástannak, fogszabályozásnak és gyerekfogászatnak tapasztalt és hozzáértő szakértői dolgoznak nálunk.

 

Mi haszna ebből a pácienseknek?

Pácienseink számára óriási előny, hogy nem kell több helyszínt felkeresniük, ha kiderül, problémájuk megoldásához több szakember munkája is szükséges.

Csak két gyakori példát említünk. Előfordulhat, hogy egy fog kilazulása miatt keresi fel a fogászatot, és problémája első pillantásra a parodontológia területét érinti. Ám egy alapos vizsgálat kideríti, hogy az érintett fog olyan elhelyezkedésű, hogy harapáskor aránytalanul nagy terhelésnek van kitéve – és erre a fogszabályozás lesz a megoldás.

fogszabalyozas-nyaron.jpg#asset:35545

 

Az is megeshet, hogy fogszabályozásra tér be, ám a szép végeredmény érdekében el kell távolítanunk egy vagy több fogát – és ekkor szájsebészeink közreműködésére lesz szükség.

Ha több terület specialistája is kéznél van, akkor egy szakmai konzultációt is könnyebben és gyorsabban meg lehet szervezni, ha egy diagnózis vagy kezelés során kérdések merülnek fel a kezelőorvosban.

Így hát nyugodt lehet, amikor felkeres bennünket: nálunk minden egy helyen van ahhoz, hogy mosolya megújuljon!

Kiemelt cikkek