All-on-6 pótlás Smart-Guide sebészeti sablonnal

All on 6 pótlás smart guide sebészeti sablonnal

All-on-6 pótlás Smart-Guide sebészeti sablonnal

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

68 éves páciensünk a hiányzó rágófogait szerette volna pótolni, valamint meglévő fogai és régi hídja mobilitása miatt keresett fel minket.

Diagnózis és javasolt kezelés 

A meglévő fogak állapota és mobilitása miatt orvos csapatunk az All-on-6 megoldást javasolta páciensünknek, amikor is állcsontonként 6-6 implantátumra rögzítjük a csavarozható hídprotézist.

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A meglévő fogak eltávolítása után az implantátumok a Smart Guide sebészeti sablon segítségével kerültek behelyezésre, így ebben az esetben elkerülhető volt a csontpótlás. Ennek lényege, hogy az implantálást egy CT alapján megtervezett sablon segítségével végzi a szájsebész, így azok pontosan abba a pozícióba kerülhetnek beültetésre, ahová azokat a 3D felvétel alapján tervezte a szájsebész. Az implantálás utáni négy hónapnyi gyógyulási idő leteltével páciensünk megkaphatta a végleges csavarozható hídprotézist.

Kedves Uniklinik Fogászat Dolgozói! Ma voltam Önöknél először, és Gilicze Alexandra doktornő kihúzott két - sok szenvedést okozó - szuvas fogat. Teljesen ámulatba ejtett a Doktornő egyénisége, empátiája.

Katalin (40)

Jancsecz doktor! Nem tudok rá mit mondani, Ő az ARANYKEZŰ DOKI!!

Mária (63)

Külön szeretném kiemelni dr. Jancsecz Péter kiváló, profi szakértelmét, tudását, amivel engem szó szerint lenyűgözött már az első kezelésemnél! Továbbá kedvessége, humora, személyisége páratlan, sosem találkoztam még ilyen nagyszerű orvossal! Kiemelném csapatát is, a fő asszisztens hölgyet is (nevét sajnos nem tudom), de ő is nagyon kedves és remek szakember! Végül még kiemelném dr. Sápi Béla doktor urat is, aki a fognyaki tömések és fogtömések koronázatlan királya, szintén remek szakember, jelenleg is kezelése alatt állok!

Viktor (31)

Dr. Jancsecz Péter kiemelkedő kedvességével és szakértelmével elnyerte a bizalmat. A szájsebészeti beavatkozások olyannyira jól sikerültek, hogy ezentúl bármilyen kezelésről is legyen szó. félelem nélkül lépem át az Uniklinik küszöbét, hiszen itt bebizonyították, hogy fogászatról mosolyogva is lehet távozni :)

Zsófia (32)

Alexandra doktornő zseniális! Kőprofi, de kedves, közvetlen, egyből érzem, hogy Nála biztonságban, szakmailag remek kezekben vagyok. Igazi magabiztos, de emellett szerény profi.

Bálint (45)

Kapcsolódó cikkek

 hogyan zajlik egy fogászati cbct felvétel?

Hogyan zajlik egy fogászati CBCT-felvétel?

Elolvasom
3d navigáció a sikeres műfogbeültetésért

3D navigáció a sikeres műfogbeültetésért

Elolvasom