Full kontúr, vagy más néven monolitikus cirkon körhíd saját fogakon

 monolitikus cirkón körhíd saját fogakon

Full kontúr, vagy más néven monolitikus cirkon körhíd saját fogakon

Mivel keresett meg minket a páciens?

A páciens elégedetlen volt a felső állkapocs fogainak esztétikájával, illetve az alsó és felső foghiányait szerette volna pótoltatni.

Diagnózis és javasolt kezelés

Az alsó állkapocs premoláris és moláris régiójának foghiányait 3 implantátum behelyezésével lehetett kezelni, a felső fogsor rendezésére pedig egy 14 tagú monolitikus cirkon körhíd elkészítését javasoltuk.

Hogyan zajlott a beavatkozás?

Az alsó állkapocs csontjának minősége lehetővé tette az implantálást, csontpótlásra nem volt szükség. Ezzel egy időben, a felső állkapocs meglévő fogainak előkészítése után, a páciens megkapta a felső monolitikus cirkón körhídját. A megfelelő csontosodás érdekében 4 hónapnyi gyógyulási idő után, az alsó állkapocsba elhelyezett implantátumokra a koronákat el tudtuk készíteni.

Jancsecz dr. évtizedek óta kezel, a legjobbakat tudom elmondani szakmai felkészültségéről, kedvességéről.

Annamária (52)

Korábban féltem a fogászati kezeléstől, illetve volt negatív kellemetlen élmény, aminek megoldásával nem foglalkoztak. Dr. Jancsecz Péter hozzáállása, felkészültsége miatt már természetes dolognak tartom. Jelentősen csökkent a stressz.

Miklós (45)

Minden szervezett és gördülékeny. Rugalmasan alkalmazkodtak az adott helyzethez. Megbeszélésre érkeztem, de a fájdalmamra való tekintettel kezelés lett. Én húzást kértem, Jancsecz doktor ragaszkodott a fog megmentéséhez. Köszönöm!

Ildikó (63)

Külön szeretném kiemelni Dr Jancsecz Péter kiváló, profi szakértelmét, tudását, amivel engem szó szerint lenyűgözött már az első kezelésemnél! Továbbá kedvessége, humora, személyisége páratlan, sosem találkoztam még ilyen nagyszerű orvossal! Kiemelném csapatát is, a fő asszisztens hölgyet is (nevét sajnos nem tudom), de ő is nagyon kedves és remek szakember! Végül még kiemelném dr. Sápi Béla doktor urat is, aki a fognyaki tömések és fogtömések koronázatlan királya, szintén remek szakember, jelenleg is kezelése alatt állok!

Viktor (31)

Kapcsolódó cikkek

 nyálkő kezelése

Minden, amit érdemes tudni a nyálkőről

Elolvasom
Altatásos fogászat

Altatásos fogászat: kezelések 100%-ig fájdalommentesen

Elolvasom
Fog implantacio

Fogászati implantáció: fogbeültetés a tökéletes mosolyért

Elolvasom