Monolitikus koronák fogakon és implantátumokon

 monolitikus koronák fogakon és implantátumokon

Monolitikus koronák fogakon és implantátumokon

Mivel keresett meg bennünket a páciens?

68 éves páciensünk elsősorban funkcionális megoldásért keresett meg bennünket. Felső, moláris régiókban évek óta küzdött foghiánnyal, ezeket szerette volna pótolni, illetve a frontfogai esztétikájával sem volt soha elégedett.

Diagnózis és javasolt kezelés

Orvos csapatunk a hosszú távú, fix megoldás érdekében implantátumokat javasolt a hiányzó fogak pótlására, a frontfogak esztétikájának javítását pedig monolitikus cirkón koronákkal kívánták megoldani.

Hogyan zajlott a beavatkozás?

A kezelés első fázisa az implantátumok behelyezése volt, ezt dr. Jancsecz Péter végezte. Négy hónap gyógyulást és csontosodást követően a protetikai munkákat dr. Albeck Péter folytatta. Az implantátumok felszabadítását és a fogak csiszolását követően megtörtént a lenyomatvétel. A monolitikus cirkón, vagy más néven full cirkón koronák a fogakra ragasztással, míg az implantátumokra csavarozással kerültek a végleges rögzítés során. 

Páciensünk hamarosan az alsó fogai rendbetételével folytatja a kezelést, de az eredménnyel már most nagyon elégedett volt.

Jancsecz dr. évtizedek óta kezel, a legjobbakat tudom elmondani szakmai felkészültségéről, kedvességéről.

Annamária (52)

Szakképzett, hozzáértő személyzet, orvosok. (Meggyőző az online információ és a személyes tapasztalat is megerősíti a kialakult benyomást.)

István (37)

Kapcsolódó cikkek

190714 bar pho uniklinik20710

Cirkonvázas kerámialeplezésű hídpótlás

Elolvasom
Fog implantacio

Fogászati implantáció: fogbeültetés a tökéletes mosolyért

Elolvasom
Csavarozható fogpótlás teljes foghiányra

Csavarozható fogpótlás teljes foghiányra

Elolvasom