Torlódott fogak kezelése esztétikus, fémmentes koronákkal

 torlódott fogak kezelése esztétikus fémmentes koronákkal

Torlódott fogak kezelése esztétikus, fémmentes koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

A páciens a felső állcsont frontfogainak esztétikáján szeretett volna javítani, torlódott fogait szerette volna rendezettebbé, szabályosabbá tenni, hosszadalmasabb fogszabályozó kezelés nélkül. 

Diagnózis és javasolt kezelés

Bár ebben az esetben a legideálisabb megoldás orvos csapatunk szerint a fogszabályozás lett volna, természetesen megértettük és elfogadtuk a páciens kérését, aki semmiképp sem szeretett volna belefogni egy ilyen hosszadalmas kezelésbe. A kezelőorvos a szájvizsgálatot követően full kontúr cirkón, más néven monolitikus cirkón esztétikus koronákat javasolt a felső 6 frontfogra, az egységes megjelenés érdekében.

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A szabálytalan elhelyezkedésű frontfogak előkészítése igazi kihívás elé helyezte a kezelőorvost, de az eredmény magáért beszél. A végleges beragasztás utáni mosoly páciensünk elégedettségét tükrözi.

Családunk évek óta visszajár a klinikára. Több orvossal találkoztunk a különböző kezelések okán. Mindig nagyon jó tapasztalataink voltak. Mindenki kedves, figyelmes, az orvosok pedig profik, közvetlenek. Külön köszönet a lelkiismeretes munkáért dr. Balogh Brigittának és dr. Kovács Kittinek.

Gabriella (30)

Kapcsolódó cikkek

190714 bar pho uniklinik20710

Cirkonvázas kerámialeplezésű hídpótlás

Elolvasom
 korona felhelyezése utáni fájdalom

Korona felhelyezése utáni fájdalom – mi lehet az oka?

Elolvasom
Fogínysorvadás kezelése, megelőzése

A fogínysorvadás kezelése: a megelőzéstől a megállításig

Elolvasom