All-On-6: Csavarozható fém-kompozit hídprotézis 6 fogimplantátumon – felső állcsont

Csavarozható fém kompozit híd 6 fogimplantátumon

All-On-6: Csavarozható fém-kompozit hídprotézis 6 fogimplantátumon – felső állcsont

Mivel keresett meg bennünket a páciens?

67 éves hölgypáciensünk mind esztétikai, mind funkcionális megoldást szeretett volna régóta elhúzódó fogászati problémájára.

Diagnózis és javasolt kezelés 

Végül az alsó állkapcson elegendő volt egy professzionális fogtisztítás, a felső állcsontra pedig a meglévő fogak eltávolítását követően fix megoldást javasolt orvos csapatunk, 6 implantátum behelyezésével. A nem megfelelő csontállomány miatt kétoldali sinus-liftre volt szükség.

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A nem megfelelő csontállomány miatt kétoldali sinus-liftre volt szükség, így a megfelelő csontosodásához 6 hónap gyógyulási időre volt szükség. Ezalatt a páciens egy ideiglenes kivehető fogsort viselt.

Komplex fogászati kezelés miatt kerültem kapcsolatba az Uniklinik Fogászati és Implantációs Központtal, ahol mindig türelemmel foglalkoztak a kéréseimmel és számomra megfelelő tájékoztatást nyújtottak a várható lehetőségekről, mind anyagi, mind szakmai téren. Külön köszönet dr. Záhonyi Balázsnak, aki mindvégig maximális szakértelemmel, óriási toleranciával és empátiával végezte a kezeléseket.

Katalin (58)

Véleményem szerint Záhonyi dr. emberi, empatikus hozzáállása magasan más orvosok fölé emeli. Ez különösen azoknak a betegeknek nagyon fontos, akiket sok negatív fogászati történés ért életében, mint például engem, ezért sokkosan rettegek minden fogászati beavatkozástól.

Kristóf (41)

Kapcsolódó cikkek

Fog implantacio

Fogászati implantáció: fogbeültetés a tökéletes mosolyért

Elolvasom
Esztétikus fogpótlások

Minden, amit a fogpótlásokról tudni szeretne

Elolvasom
Dr záhonyi balázs

Minden, amit a fogászati implantációról tudni szeretne

Elolvasom