Alsó-felső kombinált fogpótlás

Alsó felső kombinált fogpótlás

Alsó-felső kombinált fogpótlás

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

58 éves hölgypáciensünk nagyfokú foghiánnyal, mozgó fogakkal keresett meg bennünket. Teljesen új fogsort szeretett volna, ami funkcionálisan és esztétikailag is kielégítő a számára, implantációs beavatkozás nélkül.

Diagnózis és javasolt kezelés 

A röntgenfelvételek és klinikai vizsgálatok után alsó-felső kombinált fogpótlás mellett döntöttünk.

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A foghúzások után a felső állkapocsban 4, az alsóban 2 fog maradt. Páciensünk fém kerámia fronthidakat kapott, amelyekhez rejtett precíziós elhorgonyzással kapcsolódik a fémlemez.

Dr. Holló Ádám emberi hozzáállása és szakmai felkészültsége példaértékű. :)

Ildikó (32)

Amellett, hogy eddig mindenki nagyon szimpatikus volt, külön kiemelendő talán dr. Jancsecz Péter és dr. Holló Ádám, nekik olyan barátságos és megnyugtató kisugárzásuk van, amit fontosnak tartok egy ilyen alapvetően stresszes időtöltésnél, mint amit fogászaton él át az ember:)

Edina (57)

Dr. Holló Ádámot mindenképp kiemelnem. Rendkívül jó orvos, segítőkész, empatikus. Mindent megtesz azért, hogy a beteg számára a lehető legelviselhetőbb legyen a kezelés. Kérdés nélkül tájékoztat mindenről, teljes mértékben elégedett vagyok vele, máshoz nem is mennék.

Ede (48)

Dr, Holló Ádám az orvosom, és teljes mértékben meg vagyok elégedve! Az én sztorim az, hogy mindig rosszul voltam, de abszolút, és irtóztam a fogászati kezelésektől. Egy nagyon precíz, ügyes orvosnak tartom, bátran ülhetek a székbe. Múltkori alkalommal, semmiféle rosszullétem nem volt, nyugodtan végig ültem a kezelést. Másik pedig az, hogy jó a kialakítása a rendelőnek, szép és igényes. Biztos, hogy mindenkinek csak ajánlani fogom, és már tettem is.

Tímea (26)

Kapcsolódó cikkek

190714 bar pho uniklinik20710

Cirkonvázas kerámialeplezésű hídpótlás

Elolvasom
Woman Emotions In Studio

Fémes íz a szájban: lehetséges okok és megszüntetési módszerek

Elolvasom
A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

Elolvasom