​Esztétikus pótlás prémium műfogakkal

Esztétikus pótlás prémium műfogakkal

Esztétikus pótlás prémium műfogakkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens?

71 éves  páciensünk fogait évekkel ezelőtt elvesztette, ezáltal arca beesetté vált. Ez az állapot napi szinten mind esztétikailag, mind funkcionálisan nagyon zavarta. Több év telt el, mire rászánta magát, hogy felkeressen minket. Most viszont gyorsan kivitelezhető, esztétikus megoldást szeretett volna a problémájára, amellyel az arckontúrja is rendeződik.

Diagnózis és javasolt kezelés 

Mivel páciensünk az implantátumokat kizárta, és egy gyors megoldás érdekelte, új teljes lemezes pótlást kapott alsó felső állcsontjára, prémium műfogakkal.

Hogyan zajlott a beavatkozás?

Páciensünk pár hét alatt gyönyörű új mosolyt kapott, amelyhez néhány lenyomatra és számos próbára volt szükség, hogy pont olyan legyen, ahogy ő elképzelte. Az eredmény esztétikus fogsor és  fiatalosabb, magabiztosabb megjelenés.

Deák Annamária: alapos tájékoztatás, kiemelten pozitív attitűd, és az orvosommal, Dr. Sápi Bélával is maximálisan elégedett vagyok.

János (35)

Szakképzett, hozzáértő személyzet, orvosok. (Meggyőző az online információ és a személyes tapasztalat is megerősíti a kialakult benyomást.)

István (37)

Dr. Sápi Béla és dr. Kovács Kitti is kimondottan figyelmesen és kedvesen mindent elmagyarázott a kezeléseim alkalmával. Teljes mértékben elégedett voltam. Körültekintőek, kedvesek, kellő mértékben elmagyarázzák, hogy mit jelent egy-egy eljárás.

Péter (36)

Kapcsolódó cikkek

190714 bar pho uniklinik20710

Cirkonvázas kerámialeplezésű hídpótlás

Elolvasom
 korona felhelyezése utáni fájdalom

Korona felhelyezése utáni fájdalom – mi lehet az oka?

Elolvasom
A felső állkapocs rehabilitációja

A felső állkapocs rehabilitációja

Elolvasom