Full kontúr cirkon, más néven monolitikus cirkóniumkoronák frontfogakon

 monolith cikónium frontkoronák

Full kontúr cirkon, más néven monolitikus cirkóniumkoronák frontfogakon

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

Páciensünk mindennapi életét, mind munkahelyén, mind magánéleti szempontból megkeserítik a frontterületen lévő fogai, amelyek esztétikailag nagyon zavaróak. Ezenfelül stresszes életmódja miatt parafunkciós mozgások alakultak ki (csikorgatás és szorítás éjszaka és napközben is), ennek következtében a felső frontfogai letöredeztek, érzékenyek is. Elégedetlen a fogak tengelyállásával, helyzetével, hosszával és a gyökérkezelt fogai (bal felső nagymetsző és a jobb felső kismetsző) színe sötét, csúnya. Azonnali, tartós, könnyen tisztítható, kényelmes, fájdalommentes, tökéletes és fiatalokat meghazudtoló mosolyt szeretne.

Diagnózis és javasolt kezelés

A páciensnek felső frontfogaira monolitikus cirkónium szólókoronák készítését javasoltuk. Ezen koronák a páciens minden kritériumának maradéktalanul megfelelnek: magas esztétikai tulajdonságokkal bírnak, könnyen tisztíthatóak, monolitikusak – azaz nincs a koronán ráégetett leplezés -, ami a sérülések esélyét minimálisra csökkenti.

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A parafunkciós mozgások miatt fontos szempont volt, hogy tartós megoldást találjunk. Kényelmesség és a többi fog ill. a temporomandibuláris ízület védelme érdelében egyéni értékű artikulátorban készült pótlást készítettünk. Ez azt jelenti, hogy az individuális mozgáspályákat és értékeket is figyelembe vettük a munka készítésekor: arcívet használtunk, és pozíciós harapásokat vettünk.

Szakképzett, hozzáértő személyzet, orvosok. (Meggyőző az online információ és a személyes tapasztalat is megerősíti a kialakult benyomást.)

István (37)

Deák Annamária: alapos tájékoztatás, kiemelten pozitív attitűd, és az orvosommal, dr Sápi Bélával is maximálisan elégedett vagyok.

János (35)

Külön szeretném kiemelni dr. Jancsecz Péter kiváló, profi szakértelmét, tudását, amivel engem szó szerint lenyűgözött már az első kezelésemnél! Továbbá kedvessége, humora, személyisége páratlan, sosem találkoztam még ilyen nagyszerű orvossal! Kiemelném csapatát is, a fő asszisztens hölgyet is (nevét sajnos nem tudom), de ő is nagyon kedves és remek szakember! Végül még kiemelném dr. Sápi Béla doktor urat is, aki a fognyaki tömések és fogtömések koronázatlan királya, szintén remek szakember, jelenleg is kezelése alatt állok!

Viktor (31)

Kapcsolódó cikkek

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

Elolvasom
A szájzár okai, tünetei és megszüntetése

A szájzár okai, tünetei, feloldása és megszüntetése fogorvosi rendelőben

Elolvasom
Családbarát fogászat zugló szívében

Családbarát fogászat Zugló szívében

Elolvasom