Mosolymegújítás full kontúr cirkon körhíddal

 full kontúr cirkón körhíd

Mosolymegújítás full kontúr cirkon körhíddal

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

A páciens felső frontfogainak esztétikájával volt elégedetlen, így ennek a régiónak a rehabilitációjával szerette volna elkezdeni a kezelést.

Diagnózis és javasolt kezelés

A valószínűsíthető fogcsikorgatás miatt a felső állcsont front-, illetve premoláris és moláris fogainak esztétikai korrekciójára egy 14 tagú monolitikus cirkon vagy más néven full kontúr cirkon körhíd elkészítését javasolta orvos csapatunk.

Hogyan zajlott a beavatkozás?

Néhány fog esetén a javasolt konzerváló kezelések, gyökérkezelések és üvegszálas csapok behelyezését követően történt meg a híd végleges beragasztása. A full kontúr cirkon híd mind esztétikailag, mind pedig funkcionálisan hosszú távú megoldást nyújthat páciensünknek, akit visszavárunk az alsó fogak koronázására is.

Molnár doktornő végtelen türelemmel és odafigyeléssel addig dolgozott a problémán, amíg az nagyobb beavatkozás nélkül megoldódott. KÖSZÖNÖM!

Gergely (39)

Családunk évek óta visszajár a klinikára. Több orvossal találkoztunk a különböző kezelések okán. Mindig nagyon jó tapasztalataink voltak. Mindenki kedves, figyelmes, az orvosok pedig profik, közvetlenek. Külön köszönet a lelkiismeretes munkáért dr. Balogh Brigittának és dr. Kovács Kittinek.

Gabriella (30)

Kapcsolódó cikkek

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

Elolvasom
 nem kell félni a gyökérkezeléstől

Nem kell félni a gyökérkezeléstől

Elolvasom
A mikroszkópos gyökérkezelés újabb diadala

A mikroszkópos gyökérkezelés újabb diadala

Elolvasom