Mosolymegújítás préskerámia koronákkal

 mosolymegújítás préskerámia koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens?

Fiatal hölgypáciensünk a frontfogaival kapcsolatban szeretett volna esztétikus megoldást. Nagyon zavarta, hogy a nagymetszői különböző méretűek, és színben is volt némi eltérés közöttük.

Diagnózis és javasolt kezelés

A kezelőorvos elsősorban az inkorrekt gyökértömés cseréjét javasolta, mikroszkópos gyökérkezeléssel, illetve E-max préskerámia koronákat a 10 frontfogra, hogy valóban egységes és esztétikus legyen a megoldás, és a páciensünk igazán elégedett legyen az eredménnyel.

Hogyan zajlott a beavatkozás?

A mikroszkópos gyökérkezelést dr. Molnár Katalin végezte el két ülésben, ezt követően pedig dr. Balogh Brigitta készítette elő a fogakat a lenyomathoz. Az E-max préskerámia koronák végleges ragasztását megelőzően több próba is be volt ütemezve, melyek során páciensünk a fogak formáját és színét is ellenőrizhette, illetve jóváhagyhatta. 

A csodálatos eredmény maximálisan elnyerte páciensünk tetszését.

Családunk évek óta visszajár a klinikára. Több orvossal találkoztunk a különböző kezelések okán. Mindig nagyon jó tapasztalataink voltak. Mindenki kedves, figyelmes, az orvosok pedig profik, közvetlenek. Külön köszönet a lelkiismeretes munkáért dr. Balogh Brigittának és dr. Kovács Kittinek.

Gabriella (30)

Molnár doktornő végtelen türelemmel és odafigyeléssel addig dolgozott a problémán, amíg az nagyobb beavatkozás nélkül megoldódott. KÖSZÖNÖM!

Gergely (39)

Kapcsolódó cikkek

Fogfajas ellen

Mit tehetünk fogfájás ellen?

Elolvasom
5 tipp, hogyan oszlassuk el gyermekünk félelmét a fogorvostól

5 tipp, hogyan oszlassuk el gyermekünk félelmét a fogorvostól

Elolvasom
 gócbetegség: a krónikus fogászati gyulladások testszerte megbetegíthetnek

Gócbetegség: a krónikus fogászati gyulladások testszerte megbetegíthetnek

Elolvasom