Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Kezelések

Konzultáció és röntgen

Konzultáció

A konzultáció a legjobb alkalom arra, hogy problémáját a fogorvos elé tárja. A megbeszélés után a fogszakorvos szájüregi vizsgálatot végez. A kezelési terv felállításához 6 hónapnál nem régebbi röntgenfelvételekre is szüksége van, illetve ha kell, más területek specialistáit is bevonja a konzultációba.

Röntgen

A diagnózis felállításához, a kezelési tervhez vagy a páciens állapotának ellenőrzéséhez különböző röntgenfelvételek szükségesek a fogról vagy fogsorról. Kisfelvétel, panorámaröntgen, 3D-CT – ez csak néhány a speciális felvételek közül, amelyeket saját laborunkban készítünk el.

Esztétikai megoldások

Fogszabályozás

A fogszabályozás során a páciens olyan kezelés kap, amely nem csak „sorba rendezi” a fogait, hanem az „ideális harapás” beállításában is segít. A megfelelően formázott fogsorral biztosabban haraphatunk, csökken a metszőfogat és a szemfogak terhelése. Ennek köszönhetően a fogágy egészséges marad, elkerülhetők a további parodontológiai problémák.

Kozmetikai Fogászat

Az ápolt megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt fogsor nélkül. A rendszeres fogmosás és a különböző otthon alkalmazható fogászati termékek használata azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a mosolyunk szép maradjon.

Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat

Ez a megnevezés olyan kezeléseket takar, amelyeknek célja a saját fog megtartása. Főként a gyökérkezeléseket soroljuk ide, amelyek igen gyakran megmentik a begyulladt fogbéllel rendelkező fogat az eltávolítástól, hogy az még hosszú-hosszú évekig szolgálja tulajdonosát.

Fogpótlások

Fogpótlások

A hiányzó fogrészek vagy fogak pótlása ma már olyan igényes anyagokkal és technikákkal történik, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni a koronával rendelkező fogat vagy a fogászati hidat a saját fogaktól. Végre bátran mosolyoghat!

Implantáció, fogimplantáció

Az implantátum az ínybe beültetett műgyökeret jelenti, amely olyan stabilan tartja a műfogat, mintha csak a sajátunk lenne. A siker érdekében nálunk kizárólag szájsebészek végzik a beültetést, és digitális csúcstechnológia segíti a specialisták munkáját.

Fogágybetegségek

Parodontológia

A parodontológus az íny és a fogágy megbetegedéseit gyógyítja. Duzzadt, érzékeny az ínye, fogmosáskor hajlamos vérezni? Vagy némelyik foga kilazult, enyhén mozog? Az előbbi jelek ínygyulladásra utalnak, az utóbbi fogágybetegségre.

Sebészet

Szájsebészet

A leggyakoribb ambuláns szájsebészeti beavatkozások a következők: bölcsességfog-eltávolítás, implantáció, gyökércsúcs-rezekció, csontpótló műtétek. Tapasztalt szájsebészek csapata, high-tech műtő és korszerű digitális technológia áll pácienseink rendelkezésére.

Altatás

Az altatásban főleg konzerváló és szájsebészeti beavatkozásokat végzünk. Pácienseink legmagasabb szintű ellátása érdekében csúcstechnológiás Dragër altató berendezés, professzionális eszközök és tapasztalt, kórházi aneszteziológusok segítik szájsebészeink munkáját.

Gyerek fogászat

Gyermekfogászat

A legtöbb felnőtt azért fél a fogorvostól, mert gyerekkorában valamilyen rossz élmény érte. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy a kicsiket szakszerű, fájdalommentes és barátságos ellátásban részesítsük, hogy jó emlékkel távozzanak a fogorvostól.

Arckorrekció

Arckorrekció

A szemhéj, orr, fül, száj és az állcsontok szépészeti vagy rehabilitációs célú átalakítása, valamint a ráncfelvarrás- és feltöltés óriási minőségbeli változást hozhat életünkbe. A legmodernebb, európai színvonalú technológia és műtéti környezet, valamint egy tapasztalt, biztos kezű sebész gondoskodik a szép végeredményről.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

Garancia

garancia.png#asset:636

Garancia kezeléseinkre:

  • Nobel Biocare implantátumokra: 10 év,
  • rögzített, kivehető és kombinált fogpótlásokra: 2 év,
  • tömésekre, inlay-ekre: 1 év garanciát vállalunk

A fogászati tevékenységünk során kizárólag a legszigorúbb nemzetközi és hazai szakmai és minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk.

Laboratóriumi hátterünk is nemzetközileg elismert. Ennek megfelelően a fogászatunkon átadott munkákért teljes körű garanciát vállalunk. A garancia érvényesítésének feltételei:

  • A kezelőorvosa által ismertetett szájhigiéniás előírásokat folyamatosan betartsa.
  • A kezelőorvosa által előírt ingyenes ellenőrzéseken (3 havonta, 6 havonta) fogászatunkon részt vegyen.
  • Legkésőbb 30 napon belül végeztesse el azokat az állapotfenntartó kezeléseket (pl.: fogkő-eltávolítás, protézisalábélelés), amelyeket kezelőorvosa javasol.