Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés
Kérdés beküldése

Legfrissebb kérdések

N. Eszter

Keményre harapás

Jó napot!Lenne egy kérdésem!Több mint 2 éve tömtek egy kis lyukat a fogamba és CSAK keményre harapáskor fáj de se melegre se hidegre nem érzékeny semmi gond nincs vele!Mitől lehet?Ha megkocogtatom se fáj.

M. Eszter

Gyökérkezelés lesz a vége?

Tisztelt Doktor úr / Doktor nő!

November 2. án tömték be a bal felső 6-os fogam, mert eléggé érzékeny volt, fájt rendesen. Az orvos azt mondta, nem kell gyökérkezelni, elég tömni. November 5 től viszont egy isiász betegség miatt folyamatosan szednem kellett erős fájdalom és gyulladás csökkentőket, fekvő beteggé váltam, nem tudtam volna visszamenni az orvoshoz. Nem volt semmi baj a fogammal egészen addig, míg egyik este elég kemény ételt nem ettem, és azóta viszont eléggé fájogat, gyógyszereket is vettem be rá. Rágásra, melegre édesre nem érzékeny, de hidegre nagyon. Ma voltam megint tömetni egy másik fogam, és a doktor úr azt mondta, szerinte ez a tömés miatt van, várjunk még a gyökérkezeléssel, mert lehet a fehértömés a hibája. Megnézte, azt mondta normális, hogy hidegre érzékeny, de az nem tetszik neki hogy néha beleáll és lüktet. Jövőhéten megyek megint ismét tömni, de szeretném tdni, hogy Ön szerint kell e gyökérkezelni majd a fogam, vagy sem?

Tömés után

Kedves Doktor úr/Doktornõ!
A kérdésem az lenne,hogy előfodulhat-e hogy valaki allergiás a fehér tömésre?
1hete tömték be a fogam és azóta ég,fáj a nyelvem és a szájpadlásom.Nyelvemen nem vettem észre változást,kicsit fehérebb a megszokottnál.Rossz szájizem van,gyógyszert nem szedek.30 éves vagyok.Vagy ha esetleg nem a tömés mi okozhatja ezeket a tüneteket?Köszönöm válaszát!

Fogtömés

Tisztelt Dr.Úr/ Dr.Nő! 3 napja tömték be a fogam fehér töméssel.Előtte hidegre melegre fájt.Tömés után is megmaradt ez a fájdalom.Normális hogy még mindig fáj?Köszönöm válaszát!

Fogszabályozás

Tisztelt Fogorvos!

Pár nap múlva teszik fel a rogzített fogszabályzóm, de nem küldtek el megcsináltatni a fogaimat. Felhelyezés után még be lehet tömni a fogakat? És ha igen mennyi időt kell várni?

B. A.

Amalgam

Tisztelt Doktor Úr !

Érdeklődnék milyen módszerrel távolitják el az amalgam tömést ?
Illetve ha húzni kell egy fogat, amin korona van, de alatta amalgam tömés, milyen módon történik?
Köszönettel
Anikó

B. Boglárka

fogfúrás

Tisztelt Doktor Úr / Doktornő,

szeretném megkérdezni, miként lehet, hogy érzéstelenítő injekció ellenére nekem nagyon fájt a fogfúrás? Egy kiesett tömés miatt fúrták az egyik alsó rágófogamat, ami (maga a fog a kezelés előtt) abszolúte nem fájt, csak zavart, hogy karcolja a nyelvem a széle (meg nyilván nem akartam úgy hagyni, tömés nélkül). A tömés amúgy nem magától esett ki, hanem egy kemény cukorkára való ráharapás miatt. A doktornő adott injekciót (életemben először kaptam), amivel semmi baj se volt, de amikor fúrni kezdte a fogam, iszonyúan fájt maga a fúrás! Emiatt végig görcsben tartottam a fejem és néha akaratlanul, reflexszerűen elkaptam. Végül jól sikerült a tömés, de ezek szerint vegyem természetesnek, hogy az érzéstelenítő injekció mit sem ér egy fogfúrás esetén? Pedig a fogam nem volt gyulladt, csak a kiesett tömés alatt szuvas. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mivel nem tudtam, mennyire kell elzsibbadjon a szám ahhoz, hogy hasson az injekció, már egy kis zsibbadásnál szóltam, hogy talán kezdheti.. lehet, hogy túl korán szóltam, amikor még nem tudta az érzéstelenítő kifejteni hatását, és ezért volt ennyire rémes a fúrás??? Köszönöm válaszukat.

T. Nikolett

Fogtömés

Jonapot! Ma voltam fogorvosnál és a front fogamat betőmte viszont irtozatosan eltér a szine a sajat fogaimtol mit tudok tenni ellene? Esetleg hánynapon belul soőtétedik be.Válaszát előre is köszönöm

I. Strat

Fogtömés

Kedves Doktor Úr. Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy normális e az, hogy a múlt héten tömték be a fogam és meg mindig fáj? Nem volt próba tömés. Elmentem és egy fél óra alatt be is tömték. Azóta még mindig fáj szinte folyamatosan. Van, hogy elszűnik egy kis időre a fájdalom, de utána újra kezdi. Nem feltétlen a fogam fáj. Alsó fogsoromnál jobb oldalt hátul tömték egyik fogam és azóta azon a felén fájdalmat érzek. A tömött fog nyomásra nem érzékeny. Hidegre eddig is érzékenyek voltak a fogaim. Melegre nem érzékeny. Melegben inkább enyhül is a fájdalom. Kocogtatasra sem érzek fájdalmat. Estére jobban fáj, mintha olyankor begyulladna. Reggelre jobb, de azért fáj. Egy kicsit mintha magasnak érzem a tömést. Lehet, hogy attól fáj?

R. Rozália

Fogtömés

Jó napot !
Olyan kérdésem lenne hogy a felső fogsoromon a jobb oldat az utolsó fogam rol lenne szó a bölcsesség fogam nincs kint tehát az előttiröl lenne szó van rajta egy lyuk de nem az aljában hanem kívülről a szám belseje felé ezt a fogat hogy annyira hátul van be lehet tömni? Szoktak ott fogat tömni ?

G. Katalin

mitől fájhat

Tisztelt Doktor Nő/Úr azzal a kérdéssel fordulnék önhöz hogy van egy éve hogy a szemfogamból letört egy kicsi darab belül.Semmi panaszt nem okozott de egy hónapja érzékeny lett a hidegre ha ittam vagy levegőre.Most viszont 2 napja erősen belenyilallik egy 5 percekre és magától ki is áll a fájdalom de ez egy nap többször előfordul.Nem dagad se az arcom se az ínnyem.Elkezdtem sensodyne fogkrémet használni nem tudom használ e? Az lenne a kérdésem mitől fájhat és ezzel egy fogorvosnál mire számíthatok mit csinálnak? Lehetséges hogy magától is elmúlik a panasz? Vagy mit tanácsolna? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát.Tisztelettel:Katalin

Z. Zoltán

Tömés utáni fájás

isztelt Fogorvos!

Hétfőn tömték a jobb felső 3-4 es közti lukat. Mint mondta az orvos, íny alatti lyuk volt. Kedden és Szerdán érzékeny volt, Csütörtökre teljesen megnyugodott. Aznap.du. aztán elkezdett fájni eléggé. Péntek,Szombat jobb ma pedig megint tegnap este óta rosszabb. Nem fáj ha harapok, ha kocogtatom, nem látszik semmi rajta. Kb olyan érzés, minta hosszú ideje egy tű lenne benne, ami időnként elmozdul, a köztes szakaszokban pedig tompa, fáradt fájdalom. Mit tudok tenni? Nagyon zavaró. Mi lehet a gond? Köszönettel: Z. Zoltán